Zirve yarışının kızıştığı ligde üçüncü hafta karşılaşmaları hafta sonu oynanacak. Lider Bozanspor bu haftayı BAY geçerken, zirve mücadelesinde üç takım ter dökecek.

Cumartesi Günü Üç Karşılaşma

Bu sezon tek grupta oynanan Süper Amatör Küme’de cumartesi günü üç önemli maç yapılacak. Günün ilk karşılaşması saat 13.00’te, 6 puanlı Çukurhisarspor ile 3 puanlı Sağlıkspor arasında Çukurhisar Sahası’nda oynanacak. Saat 14.00’te ise puansız Gençlergücü ile Seyitgazispor, ilk 3 puan için Üniversite Evleri Sahası’nda kozlarını paylaşacak. Günün son maçında, saat 15.00’te 6 puanlı Artıspor, 3 puanı bulunan Vişnelikspor’u Çukurhisar Sahası’nda ağırlayacak.

Pazar Günü Çekişmeli Karşılaşmalar

Pazar günü de Süper Amatör Küme’de heyecan kaldığı yerden devam edecek. Saat 14.00’te, 3 puanı bulunan Demirspor ile henüz puan alamayan Kırka Boraksspor, Abdurrahman Temel Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Saat 15.00’te ise 3 puanlı Adanırspor, puansız Seyitgazispor ile Seyitgazi Sahası’nda mücadele edecek.

Anadolu’nun hedefi puanla tanışmak Anadolu’nun hedefi puanla tanışmak

Hükmen Galibiyet ve BAY Geçen Takımlar

Bu hafta Sümerspor, Yunusemrespor karşısında hükmen galip gelecek. Ligin zirvesindeki Bozanspor ise haftayı maç yapmadan BAY geçirecek. Süper Amatör Küme’de çekişmeli maçlar devam ederken, takımların zirve yarışı nefes kesiyor.

Kaynak: Haber Merkezi