Bu kapsamda, 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası süresince ESPEDAL ve Tripy paylaşımlı bisikletler, kullanıcılara indirimli olarak sunulacak.

Eskişehir'de taksi de zamlandı! İşte yeni tarife... Eskişehir'de taksi de zamlandı! İşte yeni tarife...

Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinlikleri
Tepebaşı Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Avrupa Hareketlilik Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutluyor. Bu yılki tema “Paylaşımlı Kamusal Alanlar” olarak belirlenirken, haftanın amacı sosyal eşitliği artırmak, yol güvenliğini sağlamak, gürültü ve hava kirliliğini azaltmak ve kentlerde yaşam kalitesini yükseltmek olarak ifade ediliyor.

Sürdürülebilir Ulaşım İçin Paylaşımlı Bisikletler
Tepebaşı Belediyesi, sürdürülebilir ulaşım çözümleri kapsamında Remourban projesiyle hayata geçirdiği paylaşımlı bisiklet sistemini, Avrupa Hareketlilik Haftası boyunca indirimli olarak kullanıma sunuyor. ESPEDAL ve Tripy iş birliğiyle geliştirilen yeni nesil paylaşımlı elektrikli bisikletler, Eskişehir'de ilk kez bu hafta indirimli olarak vatandaşlarla buluşacak.

Mobil Uygulamalarla Kolay Erişim
Paylaşımlı elektrikli bisikletlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar, mobil uygulamaları telefonlarına indirerek bu hizmetten faydalanabiliyor. Detaylı bilgi almak isteyenler ise Tepebaşı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nü 0(222) 211 40 00 / 3352 numaralı telefondan arayarak yetkililerle iletişime geçebiliyor.

Kaynak: Haber Merkezi