Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen 77 konutun anahtarları, hak sahiplerine teslim edildi. Bilal Habeşi Mahallesi’nde gerçekleştirilen törene, AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan, Sarıcakaya Kaymakamı Tarık Orhan, Sarıcakaya Belediye Başkanı Ahmet Dönmez ve AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak katıldı.

Gram ve çeyrek altın kaç para oldu? Eskişehir'de 21 Eylül Cumartesi güncel fiyatlar... Gram ve çeyrek altın kaç para oldu? Eskişehir'de 21 Eylül Cumartesi güncel fiyatlar...

HAK SAHİPLERİ DUYGULANDI

Hak sahiplerinden Gülşen Mercan, 2019 yılında TOKİ'ye başvurduğunu ve yeni ev sahibi olmanın büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu ifade etti. 3 odalı bir konuta sahip olduğunu belirten Mercan, "Konutlar oldukça iyi, çevresi geniş ve yeşil. Bunu yaşamak gerçekten harika bir duygu. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun," dedi.

Diğer bir hak sahibi olan Nesrin Kahya da, "Evler çok güzel ve oldukça sağlam. 2019 yılında başvurmuştum, bugün ev sahibi oldum. Ailece çok mutluyuz," şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ