Eskişehir kent lokantasından ücretsiz yemek imkanı! Eskişehir kent lokantasından ücretsiz yemek imkanı!

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, gazetecilere yaptığı açıklamada, partilerinin kongre sürecini bu hafta sonu İnönü ilçesinden başlatacaklarını belirtti. Kongre sürecinin partileri için bir bayram havasında geçtiğini ifade eden Albayrak, "81 ilimizde olduğu gibi Eskişehir’de de teşkilatlarımız olarak 20 Ekim Pazar günü İnönü ilçemizde kongre sürecimize başlıyoruz. Tüm halkımızı kongrelerimize davet ediyoruz" dedi.

Vatandaşların Talepleri Sandıklarla Toplanacak

Albayrak, 8. Olağan Kongre süreci kapsamında her ilçe meydanında sandıklar kurarak vatandaşların sorunlarını ve önerilerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ileteceklerini belirtti. Bu sandıklara vatandaşların kapalı zarflar içerisinde taleplerini bırakabileceklerini ifade eden Albayrak, "Bu zarflar toplanarak Genel Merkezimize gönderilecek ve Cumhurbaşkanımıza sunulacak" diye konuştu.

Delegelerden de Görüş Alınacak

Albayrak ayrıca, kongre sürecinde delegelere de kapalı zarflarla sorular yöneltileceğini ve bu soruların cevaplarının da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletileceğini kaydetti. "Kongre sürecimiz Eskişehir’imiz için hayırlı olsun" diyerek sözlerini tamamladı.

Katılımcılar ve Eşlik Edenler

Açıklamaya İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, AK Parti İnönü İlçe Başkanı Gökhan Aydın ve çok sayıda partili eşlik etti.

Kaynak: Haber Merkezi