Odunpazarı Belediyesi'nin kafelerinde sunduğu uygun fiyatlı çay ve meşrubatlar, dar gelirli vatandaşlar ve emeklileri Hamamyolu'na çekerek burayı bir buluşma noktası haline getirdi.

Dar bütçelerle yaşayan ve emekli maaşıyla geçinen vatandaşlar için sosyalleşmenin ve keyifli vakit geçirmenin zorlaştığı ülkemizde, Odunpazarı Belediyesi'nin bu adımı büyük takdir topladı. Hamamyolu'nun sosyalliği, uygun fiyatlı ikramlarla birleşince, emekliler için vazgeçilmez bir mekan haline geldi.

 “Eskişehirli vatandaşlarımız yer bulabilmek için adeta yarışıyorlar.” diyen Odunpazarı Çocuk Kafe personeli Fatma Yıldıran: “Kafe açıldığından beri hafta sonu, hafta içini aratmadı. Genel olarak emeklilerimizin merkezi diyebilirim. Bunun nedenini tahmin edebiliyorsunuz, uygun fiyatlarımız.”

Eskişehir'de evin duvarlarına yazılan yazı tepki çekti Eskişehir'de evin duvarlarına yazılan yazı tepki çekti

Odunpazarı Belediyesi Çocuk Kafesi’nde oturan emekli İhsan Altaş, Odupazarı Belediyesi’ne teşekkür ederek şu cümleleri dile getirdi: “Her zaman geliyoruz. Burası emeklilerin yeri, fiyatlar çok uygun. Belediyemizden Allah razı olsun.” dedi.

Odunpazarı Belediyesi'nin bu kafeleri, uygun fiyatlı sosyal alanların oluşturulması konusunda örnek teşkil ediyor.

Muhabir: Eray Çankaya