Eskişehir'de bir apartmanda çıkan yangın sonucu iki kedi dumandan etkilenerek can verdi. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Eskişehir'de korkutan iddia: Cengiz Holding üretime başlıyor mu? Eskişehir'de korkutan iddia: Cengiz Holding üretime başlıyor mu?

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesi Kurtuluş Mahallesi Ziyapaşa Caddesi üzerinde bulunan Çelik Kürek Apartmanı'nın B bloku 5'nci katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yoğun dumanın yükseldiğini gören çevre sakinleri, durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine hızla ulaşan itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için yoğun çaba sarf etti.

Diğer yandan, polis ve sağlık ekipleri de binayı tahliye ederek, dumandan etkilenen çok sayıda kişiye ilk müdahalede bulundu. Dairede bulunan iki evcil kedi, dumandan etkilenmiş bir şekilde tahliye edildi. Barış S.'ye ait iki evcil kedi,  komşularının yardımıyla özel bir veteriner kliniğine kaldırıldı. Dumandan etkilenen kediler, veteriner hekimlerin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yangın sonrası bina önünde toplanan daire sakinleri, yaşadıkları olayın şokunu atlatamazken, evcil hayvanlarının ölümüyle büyük üzüntü yaşadı. Polis ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı.

Kaynak: Sonhaber Gazetesi - Emrah Köse