Program, çocuklara yönelik çeşitli etkinliklerle renklendirildi ve yemekte sunuldu. Şeker Mahallesi Muhtarı Canan Arı, konuşmasında çocuklara Kur'an ve vatan sevgisi ile helal ve haram kavramlarını öğreten hocalara teşekkür etti. Arı, "Çocuklarımızın minik kalplerini fethederek onlara önemli bilgiler aktaran hocalarımıza sonsuz teşekkür ediyorum," şeklinde konuştu.

Din, Bayrak ve Vatan Sevgisi Üzerine Vurgular

Şeker Camii Hocası Ahmet Dinç, programda yaptığı konuşmada, Kur'an-ı Kerim'in çocuklara yol gösterici olduğunu belirtti. Dinç, "Kur'an-ı Kerim'in mesajlarını çocuklarımıza onların anlayacağı dilden aktarıyoruz. Bu sayede onları dinini, bayrağını, vatanını ve milletini seven bireyler olarak yetiştiriyoruz. Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir. Onlar, gelecekte bu camilere ve Kur'an kurslarına sahip çıkacaklardır," dedi. Dinç, gelecekteki nesillerin bu mukaddes topraklara sahip çıkmalarının önemli olduğunu vurguladı ve tüm hocalara teşekkür etti.

Eskişehir'de anne ve anne adaylarına özel festival Eskişehir'de anne ve anne adaylarına özel festival

Toplu Fotoğraf Çekimiyle Program Sona Erdi

Etkinlik, katılımcılarla toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. Program, çocuklar ve aileler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı ve başarılı bir şekilde tamamlandı.

Kaynak: Haber Merkezi