Eskişehirli vekil meclisten seslendi: Milyonlarca lira hortumlanıyor! Eskişehirli vekil meclisten seslendi: Milyonlarca lira hortumlanıyor!

Eskişehir Adliyesi önünde gerçekleştirilen karşılama töreninde, Karakülah'ı çok sayıda Hakim ve Cumhuriyet Savcısı karşıladı.

Yoğun Katılımlı Karşılama Töreni

Eskişehir Adalet Komisyonu Başkanı Arif Hamdi Sazak, Başsavcı Vekilleri Ayhan Gökalp, Mehmet Özel, İsa Tuncay ve Savaş Kılıç ile birlikte adliyede görev yapan birçok Hakim ve Savcı, yeni Başsavcı Karakülah'ı karşılayanlar arasında yer aldı. Karşılama törenine katılımın yoğun olması dikkat çekti.

Başsavcı Karakülah'a Çiçek Takdimi

Tören sırasında Eskişehir Adalet Komisyonu Başkanı Arif Hamdi Sazak ve Başsavcı Vekili Ayhan Gökalp, Başsavcı Üzeyir Karakülah'a çiçek takdim etti. Nazik karşılama için memnuniyetini dile getiren Karakülah, kendisini karşılayan tüm meslektaşlarına teşekkür etti.

Tebrikleri Kabul Etti

Çiçek takdiminin ardından Başsavcı Karakülah, kendisini karşılamaya gelen Hakim ve Cumhuriyet Savcılarının yanı sıra, yazı işleri müdürleri ve zabıt katiplerinin tebriklerini kabul etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen törende, yeni görevinde başarılar dilekleri iletildi.

Kaynak: Haber Merkezi