Molozların sokağa dökülmesiyle hem çevre kirliliği oluştu hem de güvenlik zafiyeti endişeleri arttı.

Molozlar Sokağı Kapattı, Kırılan Ağaç Dikkat Çekti

Reşadiye Esnaf Sokak’ta yürütülen yıkım çalışması sırasında, dökülen molozlar nedeniyle sokak trafiğe kapandı. Yıkım sırasında bir ağacın kırılması ve molozların rastgele bir şekilde etrafa saçılması, çevrede bulunan vatandaşların tepkisine neden oldu. Ayrıca, çalışmada güvenlik önlemlerinin alınmaması da endişe yarattı.

Eskişehir'de sanat dolu 4 gün sona erdi Eskişehir'de sanat dolu 4 gün sona erdi

Vatandaşlardan Toz ve Güvenlik Tepkisi

Yıkımın çevrede yarattığı toz bulutu ve kontrolsüz çalışma, bölge sakinlerinin büyük tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, tozdan dolayı nefes almakta zorlandıklarını ifade ederek, güvenlik önlemleri alınmadan yapılan bu çalışmaların hem çevre kirliliğine hem de paniğe yol açtığını belirtti. "Toz içindeyiz, göz gözü görmüyor," şeklinde şikayetlerde bulunan vatandaşlar, bir an önce önlem alınmasını talep etti.

Esnaf: "İşlerimiz Aksadı"

Yıkım çalışması nedeniyle sokağın trafiğe kapanması, esnafın da işlerini olumsuz etkiledi. İş yerlerine müşterilerin ulaşımının zorlaştığını ifade eden bölgedeki esnaf, durumun ticari faaliyetlerini sekteye uğrattığını söyledi. Bir esnaf, "Sokağın kapatılması nedeniyle müşterilerimiz dükkânlarımıza ulaşamıyor, işlerimiz aksadı," şeklinde konuştu.

Yıkım Çalışmasında Önlem Alınması Talebi

Vatandaşlar ve esnaf, yıkım çalışmalarında daha dikkatli olunmasını ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasını talep etti. Çalışmaların, çevre ve insan sağlığını gözeterek yapılmasının önemine vurgu yapıldı.

Kaynak: Haber Merkezi