Eskişehir Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Bayram Bingöl, Eskişehir’de yaşanan bir olay hakkında açıklamalarda bulundu. Bingöl, yabancı uyruklu bir şahsın Odunpazarı Belediyesi’ne ait zabıta araçlarının tekerleklerini bıçakladığını ve maddi zarar verdiğini belirtti. Şahsın Afgan olduğunu ve ruhsatsız bir lokanta işletmeye çalıştığını ifade eden Bingöl, “İktidar da muhalefet de artık bu kişilerin entegre olamayacağını anlamalı. Bu olay hafif atlatıldı; daha ağır durumlarla karşı karşıya kalabilirdik. İnsan canına da zarar gelebilirdi” dedi.

Bingöl, mülteci sorununun ciddiyetine dikkat çekerek, Türkiye’nin Avrupa’nın “çöplüğü” haline geldiğini, işe yarayan mültecilerin ise Avrupa tarafından kabul edildiğini söyledi.

Eskişehir'de kasetler yeniden revaçta Eskişehir'de kasetler yeniden revaçta

Instagram'ın kapanması tepki çekti

Bingöl, ayrıca hükümetin Instagram’ı kapatma hamlesini de eleştirerek, "Instagram üzerinden ticaret yapan insanlar var, bu platform sadece fotoğraf paylaşma yeri değil. Hükümet bu hamlesiyle belki de ayağına sıktı, oy kaybı yaşayabilirler" diye konuştu.
Zafer Partisi Eskişehir’de İl Kongresi Düzenleyecek

Zafer Partisi’nin Eskişehir’de güçlendiğini ve üye sayısının arttığını vurgulayan Bingöl, Eylül ayında yapılması planlanan İl Kongresi için hazırlıkların sürdüğünü açıkladı. Bingöl, Genel Başkan Ümit Özdağ’ın Eskişehir’e gelerek bu programa katılacağını da belirtti.
 

Kaynak: YENİGÜN GAZETESİ MUHABİRİ- SÜMEYRA BALCI