Hem çocuklar hem de yetişkinler için düzenlenen yüzme derslerine katılmak isteyenler, 18 Ekim Cuma gününe kadar online kayıt yaptırabiliyor.

Eskişehir tramvay duraklarında bakım çalışması başladı Eskişehir tramvay duraklarında bakım çalışması başladı

Ön kayıt sırasına göre olacak

Yüzme için online kayıt yaptırmak isteyen kişiler Odunpazarı Belediyesi’nin web sitesinden kayıt yaptırabiliyor. Kesin kayıtlar ise ön kayıt sırasına göre yapılacak. Öte yandan çocuklar için yüzme eğitimi, 2012, 2013 ve 2014 doğumlu çocuklara yönelik olarak düzenleniyor. Yüzme için eğitim ücreti 16 ders için 1600 TL olarak belirlendi. Yetişkinler için yüzme eğitimi ise 18 yaş ve üzeri katılımcılara açık. Bu programda, karma yüzme bilen (serbest) grup ve karma yüzme bilmeyen grup oluşturulacak.

Ücretler belli oldu

Yetişkin katılımcılar da yine Odunpazarı Belediyesi’nin web sitesinden kayıt yaptırabilecek. Yetişkinler için eğitim ücretleri, serbest grup için 8 ders bin TL, eğitim grubu için ise 16 ders iki TL olarak belirlendi. Çocuklar ve yetişkinler için yüzme dersleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 0222 244 01 99 numaralı telefonu arayarak, yetkililerden bilgi alabiliyor. Yüzme eğitimi, sağlıklı yaşam için önemli bir adım. Herkesin katılımına açık olan bu programlarla hem çocuklar hem de yetişkinler, yüzme becerilerini geliştirme fırsatı bulacak.

Kaynak: Haber Merkezi