İyi Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Melih Aydın'ın kız kardeşi Özlem Aydın ve CHP Odunpazarı eski meclis üyesi Muhterem Eryürük Anemon Otel'de düzenlenen görkemli törenle dünya evine girdi.

Çiftin nikahını Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce kıyarken, nikah şahitleri ise İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu.

Eskişehir'de kayboldu, sır perdesi aralanamadı! Eskişehir'de kayboldu, sır perdesi aralanamadı!

Törene İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyon Milletvekili Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Melih Aydın, İYİ Parti İl Başkanı Serdar Ulucan, İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer katıldı. Çiftin nikah defterini Dervişoğlu ve diğer şahitler takdim ederken, Dervişoğlu genç çifte mutluluklar diledi. Dervişoğlu, "Sizin o kıymetli imzalarınızın üstüne biz de şahitlik ettik bu imzalarımızla ama şahsımız adına değil. Burada burayı şereflendiren tüm misafirler adına o imzayı attık. O misafirlerimize de şahitlikleri için ben huzurunuzda teşekkür ediyorum. Birliğiniz beraberliğiniz daim olsun. Birbirinize duyduğunuz sevgiyi Cenab-ı Allah eksiltmesin. Mustafa Kemal'in kuruluş felsefesi ve ilgilerine her zaman sadık kalacak nesiller yetiştirmenizi temenni ediyorum. Mutluluklar diliyorum" dedi.

Kaynak: Yenigün Gazetesi - Sümeyra Balcı