Yavuz’un küfürleşme nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.
Eskişehir’de işlenen emekli zabıta memuru cinayetinin detayları ortaya çıktı. Yıllarca Odunpazarı Belediyesi’nde zabıta memuru olarak görev yapan 65 yaşındaki İsa Yavuz’un bıçaklanarak öldürülmesinin ardından bölgeden sorumlu emniyet güçlerinin topladığı delil ve tanık ifadeleri ilgili Cumhuriyet savcısına teslim edildi. Olayın yaşandığı Mayıs ayından itibaren aradan geçen 8 ay sonra iddianame hazırlanarak Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesine sevk edildi.
 

Eskişehir'de kasetler yeniden revaçta Eskişehir'de kasetler yeniden revaçta

MAHKEME KABUL ETTİ
Cumhuriyet savcısının aldığı sanık ve olay yerinde bulunan tanık ifadelerine dayanarak hazırlanan iddianame mahkeme heyeti tarafından kabul edildi. Uzun süren bir soruşturma ve hazırlığın ardından işlenen cinayetin tarihi de belirlendi. Mihalgazi İlçesine bağlı Karaoğlan Mahallesindeki bir evde işlenen cinayetin olay yerinde bulunan arasında başlayan küfürleşme meselesi yüzünden işlendiği iddia edildi.
 

İLK DURUŞMA 7 ARALIK’TA
Yavuz’un katil zanlısı olduğu ileri sürülen Rahmi A. ilk kez 7 Aralık Perşembe günü saat 09.30’da ilk kez hakim karşısına çıkarılarak savunmasını yapacak.
OLAYIN GEÇMİŞİ
Eskişehir esnafının yakından tanıdığı Zabıta Memuru İsa Yavuz’un bir cinayetin kurbanı olduğu kısa sürede duyuldu. Yakınları başta olmak üzere sevenlerini yasa boğan cinayet olay kısa sürede yayıldı. Meslektaşları tarafından da sevilen İsa Yavuz’un geçtiğimiz yılbaşında görev yaptığı belediyede düzenlenen veda töreni ile ayrıldığı ve emekliliğine doyamadan öldürüldüğü öğrenildi.

Kaynak: ALİ NAKİ ERDOĞAN