İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan başta olmak üzere CHP’li belediyelere karşı yürütülen operasyonlara karşı Cumhuriyet Halk Partisi tarafından eylem yapılacak. Genel Merkez Yerel Yönetimler Birimi’nden edilnilen bilgiye göre Türkiye genelindeki tüm belediye başkanları bugün İstanbul Saraçhane’ye çağırıldı.

ESKİŞEHİRLİ BAŞKANLAR BUGÜN YOLA ÇIKIYOR

Balıkesir, Bartın, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Edirne, Eskişehir, İstanbul, Karabük, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Yalova, Zonguldak’ın CHP’li belediye başkanları bugün diğer il, ilçe ve belde belediye başkanlarının ise en geç cuma ve cumartesi günlerine kadar Saraçhane’deki mitinge katılması yönünde çağrı yapıldı.

TAM KADRO

Eskişehir’den Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller, Beylikova Belediye Başkanı Hakan Karabacak, Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakcı, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe başta olmak üzere Eskişehir'den bugün İstanbul Saraçhane’deki mitinge yoğun bir katılım bekleniyor. 

Eskişehir'de bayramda feci kaza: Şarampole yuvarlandı! Eskişehir'de bayramda feci kaza: Şarampole yuvarlandı!

CUMARTESİ GÜNÜ BÜYÜK EYLEM

23 Mart Pazar günü yapılacak ön seçimle cumhurbaşkanı adayını belirleyecek olan CHP, gözaltılara ve operasyonlara karşı Eskişehir’de de eylemlerine devam edecek. 22 Mart Cumartesi günü Eskişehirli vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşmesi planlanan bir eylem düzenlenecek. Kent merkezinde yapılacak olan eylemin Tarihi Odunpazarı Bölgesinde sona ereceği tahmin ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi