Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Han ilçesi Gökçeyayla Mahallesi ile Afyonkarahisar sınırında yer alan Alanyurt Mahallesi arasındaki 6 kilometrelik bağlantı yolunda sathi kaplama asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

2024 Yatırım Programı Kapsamında Çalışmalar Sürüyor

Büyükşehir Belediyesi, 2024 yılı yatırım programı kapsamında yer alan bölgelerde yol yapım, bakım ve onarım faaliyetlerini sürdürüyor. Hem kent merkezinde hem de kırsal alanlarda üst yapı iyileştirme çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler, özellikle kırsal kesimdeki yolların kalitesini artırmak için yoğun mesai harcıyor.

Eskişehir için büyük kazanım: 3 dönümden büyük! Eskişehir için büyük kazanım: 3 dönümden büyük!

Yol 40 Kilometre Kısaldı

Han ilçesi Gökçeyayla Mahallesi ile Afyonkarahisar’a bağlı Alanyurt Mahallesi arasındaki yolun sathi kaplama asfalt çalışmasıyla iyileştirilmesi, bölge sakinlerini de memnun etti. Alanyurt Köy Muhtarı Zekeriya Taşpınar, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Eskişehir Gökçeyayla Mahallesi ile Alanyurt arasındaki yolumuz çok bozuk olduğu için alternatif yollar kullanmak zorunda kalıyorduk. Yapılan bu çalışmalar sayesinde yolumuz 40 kilometre kısaldı. Ayşe Başkanımızın verdiği sözü tutarak bu yolu yaptırmasından dolayı kendisine ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Sürücülere Uyarı

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, yol çalışmasının devam ettiği bölgelerde trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği konusunda sürücülere uyarıda bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi