Eskişehir'de anlamlı etkinlik: Engelsiz bisiklet sürüşü Eskişehir'de anlamlı etkinlik: Engelsiz bisiklet sürüşü

Sivrihisar Belediyesi, tarihi Alemşah Kümbeti'nin içerisinde yer alan yeni çay bahçesini vatandaşların hizmetine sundu. Belediye Başkanı Habil Dökmeci’nin katılımıyla açılışı gerçekleştirilen Alemşah Halk Çay Bahçesi, özellikle emekliler ve halk için huzurlu ve keyifli bir dinlenme alanı sunmayı hedefliyor.

Emeklilere İndirim, Şehit ve Gazi Yakınlarına Ücretsiz Hizmet

Çay bahçesinin tasarımında yapılan yeniliklerin ardından halkın kullanımına açıldığını belirten Başkan Dökmeci, çay bahçesinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hizmet verdiğini ifade etti. Alemşah Halk Çay Bahçesi’nde, emeklilere çaylarda %50 indirim uygulanacağını açıklayan Dökmeci, ayrıca şehit ve gazi yakınlarının ise çaylardan ücretsiz olarak faydalanabileceğini duyurdu. Başkan Dökmeci, “Vatandaşlarımızın rahat ve keyifli bir ortamda vakit geçirmelerini sağlamak için Alemşah Halk Çay Bahçesi’ni hizmete açtık. Emeklilerimize yönelik özel indirimler ve şehit ile gazi yakınlarımıza ücretsiz hizmet sunarak sosyal sorumluluk projelerimizi devam ettiriyoruz” dedi.

Sosyal Hayata Katkı Sağlayacak Projeler

Sivrihisar Belediyesi’nin halkın sosyal hayatını iyileştirmek amacıyla çeşitli projeler gerçekleştirdiğini belirten Başkan Dökmeci, emeklilerin vakit geçirebileceği alanların artırılması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Dökmeci, “Vatandaşlarımızın daha ferah ortamlarda vakit geçirebilmesi ve sosyal hayatın zenginleşmesi için çalışıyoruz. Alemşah Halk Çay Bahçesi bu projelerden sadece biri. Amacımız halkımıza hizmet sunarken aynı zamanda sosyalleşmeleri için uygun mekânlar yaratmak” şeklinde konuştu.

Yeni Projeler Yolda

Başkan Dökmeci ayrıca, emeklilerin uygun fiyatlarla yemek yiyebilecekleri Çeşmi Cihan Sivrihisar Yöresel Lezzetler Lokantası adlı yeni bir projenin de çok yakında hayata geçirileceğini belirtti. Dökmeci, bu projenin de kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade etti.

Alemşah Halk Çay Bahçesi, halkın ilgisini çekerken Sivrihisar'da sosyal yaşamı canlandıracak yeni projelerin habercisi oldu.

Kaynak: Haber Merkezi