M. Şinasi Duman tarafından kaleme alınan eser, kulübün tarihini ve gelişimini detaylı bir şekilde ele alıyor.

Kitapta Neler Var?

Kitap, Eskişehir Demirspor'un kuruluşundan bugüne kadar olan serüvenini aktarıyor. 1930 yılında Türkiye’de kurulan ilk Demirspor olarak bilinen kulübün, atletizmden futbola kadar birçok branşta gençlerin sporla buluşmasına katkı sağladığı belirtiliyor. Aynı zamanda, Olimpiyat Şampiyonları Nasuh Akar ve Ahmet Bilek gibi tanınmış sporcuların yetişmesine de vurgu yapılıyor.

Yazarın Mesajı

Demirspor Başkanı Mehmet Ali Hünerlier’in kitabın arka kapağında yer alan yazısında, “Böylesine köklü tarihe sahip kulübümüzü anlatan bir eserin günümüze kadar yazılmamış olması önemli bir eksiklikti. Eskişehir Demirspor Kulübü’nün 100. kuruluş senesine yaklaştığımız bir dönemde bu kitabı yayınlamanın yönetimimize nasip olması bizi ayrıca mutlu etmiştir” ifadelerine yer verildi.

DSİ’nin voleybolcuları alkış topluyor DSİ’nin voleybolcuları alkış topluyor

Satış Bilgileri

İlk Şampiyon Eskişehir Demirspor” kitabı, İnsancıl Kitap ve insancilkitap.com internet sitesinden 336 TL’ye satışa sunuluyor. Bu eser, kulüp tarihine ilgi duyanlar ve Eskişehir Demirspor’un tarihini daha yakından tanımak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi