Eskişehir'de 9 Eylül Pazartesi günü itibarıyla tramvay ve otobüs seferleri kış tarifesine geçecek. Yeni dönemin başlamasıyla şehir içi ulaşımda önemli düzenlemeler yapıldı.

Yaz Dönemi Geride Kalıyor

Okulların kapanmasıyla birlikte yaz dönemi çalışma programını uygulayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim yılıyla birlikte kış tarifesine geçileceğini resmen duyurdu. Vatandaşlar, kış tarifesine ait sefer sıklıkları ve otobüs hareket saatlerine kolayca erişebilecekler. Bu değişiklik, hem öğrencilerin hem de çalışanların ulaşım ihtiyaçlarını daha iyi karşılamayı amaçlıyor.

Kış Tarifesi İçin Güncel Bilgilere Nereden Ulaşılır?

Belediye yetkilileri, toplu taşıma kullanan vatandaşların güncel kış tarifesi ve sefer saatleri hakkında detaylı bilgilere www.eskisehir.bel.tr adresinden ulaşabileceğini belirtti. Web sitesindeki “Duyurular” bölümü, güncel sefer sıklıkları ve güzergahlar hakkında en doğru bilgileri sunacak.

Öğrencilere Başarı Dilekleri

Eğitim hayatına yeni adım atan ve okullarına geri dönecek tüm öğrencilere başarılar dileyen belediye yetkilileri, ulaşım hizmetlerinde yapılacak bu değişikliklerin, özellikle okul dönemi boyunca öğrencilere büyük kolaylık sağlayacağını ifade etti.

Eskişehir'de taksi de zamlandı! İşte yeni tarife... Eskişehir'de taksi de zamlandı! İşte yeni tarife...

Eskişehir’de toplu taşıma kullanan herkesin, kış tarifesi ile birlikte güncellenen sefer saatlerine dikkat etmesi ve planlarını buna göre yapması önemle vurgulandı.

Kaynak: Haber Merkezi