ESTV’de yayınlanan 90+3 programına katılan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ulaş Entok, lobi sorusu üzerine, “Lobicilik sorunu ne yazık ki Eskişehir’de var. Neden Eskişehirli bir yönetici TFF’de üst kurullarda değil? Bu sadece sporda değil, her yerde, Eskişehir lobicilik faaliyetlerinde çok zayıf kalıyor” dedi.

Taraftar ilgi göstermeli

Geride bıraktığımız pazartesi günü ESTV'de ekranlara gelen 90+3 programının yankıları devam ediyor. Gazeteciler Ahmet Deniz Canoruç, Aytaç Ersoy ve Erkan Midilli’nin konuğu Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ulaş Entok’tu. Entok şunları söyledi; “Forma satışı iyi gidiyor ancak tam istediğimiz seviyeye gelemedik. Liglerin başlamasına yakın bir zamanda forma satışlarının hızlanacağını düşünüyorum. Başkanvekilimiz Niyazi Çelik formalar için çok uğraştı. Biliyorsunuz Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik kadın formasıyla. Dünyada eşi az rastlanır bir formayı sunduk. Taraftarımızdan ricam forma ve kombineleri almalı.

İyi bir kadro kurduk

Eskişehirspor’un rakibi kendisidir. Eğer birlik ve beraberliği sağlarsak kimse önümüzde zaten duramaz. İyi bir kadro kurduk ve lige iyi başlamak istiyoruz. Grubumuzda 5 ekip kendi illerinde Süper Amatör Küme’den gelmiş. Bizim için grup fark etmiyor çıkıp tüm rakiplerimizi yeneceğiz.  Eskişehir grup olarak uzak deplasmanların olduğu bir gruba düştü. Biz ortada olan bir şehir olduğumuz için her gruba düşebilirdik. Ama biz kendimizden eminiz. Tüm rakiplerimizi yenip şampiyonluğa ulaşacağız.

Lobi Sorunumuz Var

Lobicilikte zayıf kalıyoruz

Lobicilik sorunu ne yazık ki Eskişehir’de var. Neden Eskişehirli bir yönetici TFF’de üst kurullarda değil? Bu sadece sporda değil, her yerde, Eskişehir lobicilik faaliyetlerinde çok zayıf kalıyor.

Sportif başarı olmadan…

Kadroyu tabi ki 3. Lig’i düşünerek kurduk. Ama bizim için en önemli sene bu sene. Sportif başarı olmadan planlama yapmanız mümkün olmuyor. Şampiyon olduktan sonra hem üst yapıyla hem de altyapıyla güzel bir planlama yapıp 3. Lig’i de düşüneceğiz. Altyapımızda görev yapan Eray Saygı ve Ümit Şapçı çok değerli işlere imza atıyor. Eskişehirspor altyapısının tek bir amacı var; Eskişehirspor’a futbolcu yetiştirmek.

Eskişehirspor'a sponsorluk desteği! Eskişehirspor'a sponsorluk desteği!

Kazanmak için çıkacağız

Teknik Direktörümüz Ergun Ortakcı takımdan memnun. Yoğun bir antrenman programı uyguluyor. Şu an için yeni bir transfer için bir rapor vermedi. Ama transfer isterse tabi ki de yaparız. Ama ben transfere ihtiyacımızın olmadığını düşünüyorum. Tabi şunu da belirteyim eğer bir fırsat transferi çıkarsa karşımıza yaparız. Ben de takımdan memnunum. Şehir ve kasaba fark etmeden tüm maçlara kazanmak için çıkacağız.”

Kaynak: Haber Merkezi