Deneyimli orta saha, “Taraftarla, atmosferle ilgili yorum yapmaya gerek yok. Çocukluğumuzun hayalidir Eskişehirspor. Birçok futbolcunun da hayalidir…” diye konuştu.

Yoğun tempoda çalışıyoruz

Ekran Görüntüsü 2024 08 22 140228

Kırmızı Şimşeklerin Çorluspor’dan kadrosuna dahil ettiği Kerim Deler, ESTV’ye özel açıklamalarda bulundu. İlk olarak antrenmanları değerlendiren 30 yaşındaki orta saha, “Yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Zaten hocamızın çalışkan futbolcularla çalıştığını biliyorduk. Bizi de bu yüzden tercih etti. Hocamızın antrenmanlarına, kurallarına itaat ettiğimiz sürece sezonu çok iyi tamamlayacağımızı biliyorum. Şu an antrenmanlarda tempomuz çok yüksek. Bu biraz zorlayıcı ama bunun ekmeğini sezon içinde yiyeceğiz. İnşallah böyle devam edeceğiz. Sakatlık, kaza, bela vermeden sezon açmak istiyoruz” dedi.

Eskişehirspor’un ligi olmaz

Fatih Çakır Eskişehirspor'a rakip oldu Fatih Çakır Eskişehirspor'a rakip oldu

Deneyimli isim, “Eskişehirspor’a gelen futbolcuların hepsi şampiyonluk hedefine oynayabilecek futbolcular. Şampiyonluk yolunda her zaman iddialı olmak lazım. Eskişehirspor’un ligi olmaz. Bugün Bölgesel Amatör Lig’de olabilir ama bu camia çok daha iyi yerleri hak ediyor. Biz de bunun için buradayız. Gelen futbolcular her zaman hedefe oymamış futbolcular. Umarım sonunda Eskişehir halkını mutlu edeceğiz” diye konuştu.

Sabırsızlıkla bekliyoruz 

Ekran Görüntüsü 2024 08 22 140401

Siyah-Kırmızılı taraftarlarla ilgili görüşlerinin sorulması üzerine Kerim Deler, “Taraftarla, atmosferle ilgili yorum yapmaya gerek yok. Çocukluğumuzun hayalidir Eskişehirspor. Birçok futbolcunun da hayalidir. Onların önüne çıkmayı sabırsızlıkla bekliyoruz” cevabını vererek sözlerini noktaladı.
 

Kaynak: SONHABER GAZETESİ MUHABİRİ - AYTAÇ ERSOY