Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Eskişehirspor, BAL’da yeni sezona sıkı hazırlanıyor. Siyah-Kırmızılı takım beşinci hazırlık maçında bu akşam 17.00’de 3. Lig ekibi İnegöl Kafkasspor ile tesislerde karşı karşıya gelecek.

Rakip 3. Lig 2. Grup’ta

Yeni sezona ‘şampiyonluk’ parolasıyla hazırlanan Eskişehirspor’da, hazırlık maçları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 2 hazırlık maçı yapan Kırmızı Şimşekler bu haftayı da 2 maç yaparak geçirecek. Eskişehirspor bugün tesislerinde ölçü olabilecek bir 90 dakikaya çıkacak. Kırmızı Şimşekler, 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bursa temsilcisi İnegöl Kafkasspor’u Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde konuk edecek.

Cumartesi de maç var

İnegöl Kafkasspor ile bugün oynanacak maç taraftara kapılı olacak. Eskişehirspor bu maçın ardından 14 Eylül Cumartesi günü saat 11.00’de ise sahasında Eskişehir Süper Amatör Küme ekiplerinden Alpagut Sümerspor ile yine tesislerinde bir hazırlık karşılaşması yapacak. Es Es, 18 Eylül’de ise yine kendi tesislerinde İstanbul Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Nişantaşıspor ile karşılaşacak.

Eskişehir'de anne ve anne adaylarına özel festival Eskişehir'de anne ve anne adaylarına özel festival

Teknik heyet ciddi provada performansları gözlemleyecek.

Es Es’li futbolcular günden güne maç temposu kazanıyor.

3. Lig ekibi İnegöl Kafkasspor maç eksiğini gidermek istiyor.

Kaynak: Haber Merkezi