Eskişehirspor BAL’da 2024-2025 sezonuna 3 puanla başlamanın mutluluğunu yaşadı. Siyah-Kırmızılı takım deplasmana Kumluca Belediyespor’u 1-0 mağlup etti. Saha içindeki oyun zaman zaman beğenilmese de motivasyon ve sinerji açısında sezona 3 puanla başlamak çok önemliydi.

Rakibin pozisyonları var

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve bu hedef için önemli futbolcuları kadrosuna katan Eskişehirspor, ilk maçında Kumluca Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Es Es maçta bir hayli zorlandı. İlk 45 dakikada Siyah-Kırmızılı takım sadece bir pozisyonda gole yaklaştı. Ev sahibi Kumluca ise ilk yarıda iki net gol pozisyona girdi.

Hasret Pazar günü sona erecek Hasret Pazar günü sona erecek

Oyunu oturtamadık

İkinci devre kanatlara gönderilen hava toplarıyla etkili olmaya çalışan Es Es, bunda da pek başarılı olamadı. Organize atak konusunda da Siyah Kırmızılı ekibin pek etkili olduğu söylenemez. Alınan galibiyetten derslerin çıkarılması gerekiyor. BAL’da ligin boyu kısa. Geçen sene kayıplar yaşanınca telafisinin çok zor olduğunu camia olarak deneyimledik. Eksiklerden ders alıp, daha güçlü bir oyun için çalışmaların devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi