Siyah-Kırmızılı takım maç sonu taraftarıyla bütünleşti. Ligde 16 puana ulaşan Es Es, maçları kazandıkça camia da moralleniyor.

İç sahada fire yok

Siyah-Kırmızılı takım BAL 6. Grup’ta iç sahada yoluna kayıpsız ilerliyor. Demirspor ve Yunusemrespor deplasman maçlarını ilimiz takımları jest yaparak Atatürk Stadyumu’nda oynatmıştı. Es Es bu iki maçı da kazandı. İç sahada oynanan bir diğer maçta ise ligin güçlü ekiplerinden Sincan Belediyespor’u 2-0 yenen Kırmızı Şimşekler, bu ligin en büyük şampiyonluk adayı olduğunu tüm rakiplerine göstermişti.

Gölbaşı’nı da geçti

Es Es, 6’ncı hafta maçında bir diğer Ankara ekibi Gölbaşı Belediyespor’u konuk etti. Sergen Şakirler ve Sezer Akyüz’ün golleriyle maçı 2-0 kazanan Siyah-Kırmızılı ekip Atatürk Stadyumu’nda oynadığı 4 maçı da kazanmanın mutluluğunu yaşadı. Maç sonunda soğuk havaya rağmen tribünlere gelen taraftarlarla birlikte galibiyet kutlandı. Kenetlenen camia, sezonun sonunda şampiyonluğu yürekten istiyor.

ESTV canlı yayınladı

Eskişehir Atatürk Stadı’nda oynanan Eskişehirspor-Gölbaşı Belediyespor maçını ESTV canlı yayınladı. AK Parti eski Eskişehir İl Başkanı M. Dündar Ünlü’nün katkıları ile yayınlanan mücadeleyi Ahmet Deniz Canoruç anlatırken kameranın başında ise Mustafa Dizman vardı.

Kaynak: Aytaç Ersoy