Eskişehirspor'dan orta sahaya takviye! Eskişehirspor'dan orta sahaya takviye!

Eskişehirspor, bu süreçte yedinci hazırlık maçında Bursa Süper Amatör Küme takımlarından Kestel ile karşı karşıya geldi.

İlk Yarı Golsüz Geçti

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sona erdi. Rakip takım iki net gol fırsatı yakalarken, Eskişehirspor’un oyuncusu Cengizhan’ın şutu direkten döndü. Maçın ilk yarısı, her iki tarafın da gol bulamamasıyla tamamlandı.

88. Dakikada Kestel Öne Geçti

İkinci yarıda da her iki takım gol bulmak için çaba sarf etti, ancak uzun süre skorda değişiklik olmadı. Mücadelenin 88. dakikasında konuk ekip Kestel, bulduğu golle 1-0 öne geçti.

Yakup Demirci Eşitliği Getirdi

Kırmızı Şimşekler, geriye düştükten sadece iki dakika sonra, 90. dakikada Yakup Demirci'nin golüyle skoru 1-1’e getirdi. Bu golle beraberlik sağlandı ve karşılaşma bu sonuçla sona erdi.

Eskişehirspor İlk Kez Berabere Kaldı

Eskişehirspor, sezon öncesi yaptığı altı hazırlık maçının hepsini kazanmıştı. Ancak bu beraberlik, takımın ilk kez bir hazırlık maçında puan kaybetmesine neden oldu. Kırmızı Şimşekler, lige güçlü bir başlangıç yapmak için hazırlıklarına devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi