Çeşme Belediyespor’da forma giyen 36 yaşındaki Umut Kaya için yönetim girişimlerini sürdürüyor. Umut ve kulübü Çeşme Belediyespor ile görüşme yapan Başkan Koca’nın bugün transferi noktalamaya çalışacağı belirtildi. Özellikle 2. ve 3. Lig’de çok sayıda maçı olan 36 yaşındaki futbolcu ilk devre BAL’da 8 maçta 2 gol kaydetti. Sürecin olumlu ilerlediği gelen haberler arasında.

Geldi beğenilmedi gitti

Eskişehirspor 28 yaşındaki gurbetçi futbolcu Volkan Koyugöz’ü Eskişehir’e getirdi. Almanya'da doğan ve orada yetişen, son olarak ise Lüksemburg ligi ekiplerinden SC Bettembourg forması terleten forvet, dün takımla birlikte antrenmana çıktı. Kanat mevkiinde de görev yapabilen 1.90 boyundaki futbolcunun takımda kalıp kalmayacağı Teknik Direktör Levent Kartop’un kararına bağlıydı. Teknik heyet Volkan’ı ilk antrenmanda yeterli bulmadı ve imza atılmadan vedalaşıldı.

ES ES GENÇLERLE PROVA YAPTI

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) 17’nci haftasında Pazar günü Sincan Belediyespor’un konuğu olacak olan Eskişehirspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Takım dün tesislerde U19 ile çift kale yaptı.

Her futbolcu hazır olmalı

Siyah-Kırmızılı takım zorlu periyoda giriyor. Hafta sonu Başkent’te Sincan’ın konuğu olacak olan Es Es, kritik maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Dün tesislerde çift kale vardı. Es Es, U19 takımıyla karşılaştı. Teknik Direktör Levent Kartop her futbolcunun hazır olması adına böyle bir maç yaptıklarını belirterek, aynı zamanda altyapıdaki futbolcuları da görmüş olduklarını ifade etti.

Maça çıkan ilk 11

Es Es maça şu 11 ile başladı. Kalede Adem Ağaoğlu stoperde Cihan Çimen ve Mustafa Arda sağ bek Ferit Özler sol bek Yunus Çetin orta sahada Berke Çelik, Koraycan Akbaş, Barış Memiş, kanatlarda Hasan Alp Altınoluk ve Uğur Can Semizoğlu forvette ise Hakan Aydemir vardı. U19 Antrenörü Yiğit Cumalı da bu maçta takımını ciddi bir sınavda görme fırsatı yakaladı.

 Teknik Direktör Levent Kartop ve idareciler mücadeleyi takip etti.

Levent Kartop ve Yiğit Cumalı fikir alışverişinde bulundu.

Bir tarafta maç bir tarafta idman

BAL’da şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor, 25 Şubat Pazar günü deplasmanda Sincan Belediyespor ile karşılaşacak. Ankara’da sahaya galibiyet için çıkacak olan Şimşekler bu doğrultuda antrenmanlarını sürdürüyor.

Dün bir taraftar U19 ile çift kale yapılırken, diğer tarafta süre almayanlar antrenman yaptı.

 Sportif sakatlıkları süren Sezer Akyüz ve Kerem Eryılmaz antrenmanda yer almadı.

Arda hava topu çalıştı

Eskişehirspor’un başarılı savunma oyuncusu Mustafa Arda Kartal, dünkü antrenman öncesinde yarım saat ekstra çalışma yaptı. Arda önce duvar ile pas çalışması yaparken, sonra sarkaç top çalışması gerçekleştirdi. Hırs ve azmiyle teknik heyetin gözüne giren Arda, U-19 ile oynanan hazırlık maçında da başarılıydı.

Kaynak: Spor Servisi