Eskişehirspor'da hazırlık maçlarında ilk deplasman Eskişehirspor'da hazırlık maçlarında ilk deplasman

Taraftarlar sosyal medya üzerinden harekete geçerek şehir genelinde bayrak asma kampanyası için organizasyonlara başladı.

ESTV’de yayınlanan 90+3 programına konuk olan Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok, “Şehri bayraklarla süslemek gibi bir proje olabilir mi?” sorusuna verdiği yanıtla taraftara destek verdi. Entok, “Bayrak asma kampanyaları taraftarımızın isteği doğrultusunda olabilir, fakat bunu organize edecek olan yönetim kurulu değil, taraftarın kendisi olmalıdır. Ben de şehrin dört bir yanında Eskişehirspor bayraklarını görmek istiyorum. Bu tür organizasyonlara her zaman açığız” dedi.

Taraftardan Sosyal Medyada Çağrı

Başkan Entok’un açıklamaları sonrasında Eskişehirspor taraftarları sosyal medya üzerinden bayrak asma kampanyası için çağrılarda bulunmaya başladı. Siyah Kırmızılı taraftarlar, Eskişehirspor’a destek amacıyla şehirdeki herkesin evlerine, iş yerlerine Eskişehirspor bayrakları asmasını talep ederek büyük bir hareket başlattı.

Şehirde Hareketlilik Artıyor

Eskişehirspor taraftarının sosyal medya çağrısı üzerine şehirdeki hareketlilik her geçen gün artıyor. Eskişehir’in her köşesinin Eskişehirspor bayraklarıyla donatılması hedeflenirken, bu kampanyanın şehri birleştirici bir rol oynaması bekleniyor. Taraftarlar, kampanyanın daha da büyüyerek şehir genelinde coşkulu bir atmosfer yaratacağına inanıyor.

Kaynak: Haber Merkezi