Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 2024-25 sezonunun başlamasına sayılı günler kaldı. Es Es, 6 Ekim Pazar günü Antalya’da Kumluca’nın konuğu olacak. Şimşekler bu maça odaklanıyor. Tesislerde antrenmanlar devam ediyor.

Yoğun antrenman programı

Siyah-Kırmızılı takımda sezon öncesi antrenmanlar devam ediyor. 12 Ağustos’ta ilk antrenmanını yapan takım, çoğu günde çift olmak üzere çok sayıda antrenman yaptı.
Sezon öncesi hazırlık dönemine bir hayli önem veren Teknik Direktör Ergun Ortakcı, mücadele gücü yüksek, 90 dakika oyunun içinde fiziken kalabilen bir takım yaratmayı arzuluyor. Şimşekler bu haftayı da yoğun programla geçiriyor.

Eskişehirspor'un rakibine belediye başkanından ziyaret! Eskişehirspor'un rakibine belediye başkanından ziyaret!

Cumartesi prova var

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Eskişehirspor’da antrenmanların yanı sıra hazırlık maçları da devam ediyor. Şimdiye kadar 9 hazırlık maçı yapan Kırmızı Şimşekler bu hazırlık maçlarının 8’ini kazandı. Es Es 1 maçtan beraberlikle ayrıldı. Şimşekler son hazırlık karşılaşmasını ise cumartesi yapmaya hazırlanıyor. Siyah Kırmızılı ekip Kütahya temsilcisi Tavşanlı Tepecik ile cumartesi günü deplasmanda karşılaşacak.

Kaynak: Haber Merkezi