Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Derneği’nde kan değişimi yaşandı. Nefer tribün liderliği ve ETB başkanlığı görevini bırakan Murat Diri, görevi yıllardır tribünlerde olan Abdullah Yalavuz’a devrettiğini açıkladı.

Eskişehirspor'un genç şimşekleri durdurulamıyor Eskişehirspor'un genç şimşekleri durdurulamıyor

Layıkıyla taşımaya çalıştık

Konuyla ilgili bir kafede açıklama yapan Murat Diri, “Bugün Eskişehirspor Taraftarlar Birliği olarak bir bayrak değişimindeyiz. 2011 yılında kurduğumuz Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Derneği'nde, Osman Başkan kurucu başkanımızdı. Daha sonra ben başkan olmuştum ve bugün de bu bayrağı Abdullah Yalavuz arkadaşımıza devrediyoruz. Kendisi yıllardır Eskişehirspor sevdasıyla tribünlerde küçük yaştan beri bulunmuştur. Bizlerde Eskişehirspor sevdasını elimizden geldiğince bu şehirde layıkıyla taşımaya çalıştık. Bu tür koltuklar hepimiz için vardır. Bunlara kendimize yakışır gelip kendimize yakışır gitmek, Eskişehirspor taraftarının en büyük özelliğidir. Bizlerde bu bayrağı büyüklerinizden gördüğümüz gibi yakın arkadaşımıza dostumuza teslim ediyoruz. İnşallah Eskişehirspor'umuz için hayırlara vesile olur” dedi.

Hakkınızı helal edin

Diri, “Bizler her zaman Eskişehirspor'un bir neferi olmaya devam edeceğiz. Abdullah arkadaşıma da bundan sonraki mücadelesinde Rabbim güç kuvvet versin. Başarılar diliyorum. Tüm Eskişehir camiasını da sevgi saygılarımla selamlıyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

SOLDAKİ: Abdullah Yalavuz SAĞDAKİ: Murat Diri

Herkesin desteğini bekliyoruz

ETB’nin yeni başkanı Abdullah Yalavuz ise, “Uzun zamandır tribünlerde aktif olarak görev almıştım. İşlerimden dolayı biraz ara vermiştim. Murat Diri arkadaşımız da yoruldu gözlemliyoruz. Eskişehirspor için çok zorlu mücadeleler verdik. Kendisine de çok teşekkür ederim. Şimdi zorlu ve uzun bir lig bizleri bekliyor. Tüm taraflarımızda bu mücadelemize hep beraber katılmasını istiyoruz. Yeni kurulan takımımıza, teknik kadromuza, yönetimimize güveniyoruz. Tüm taraflarımızın kombine almasını istiyoruz. Şehrimizin seçilmişlerinin, iş adamlarının, herkesin desteğini bekliyoruz.  Eskişehirspor'u hak ettiği yerlerde görmek istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Sonhaber Gazetesi - Aytaç Ersoy