Forma tedariki konusunda Hummel firmasıyla olan anlaşma hakkında konuşan Çelik, “Eskişehirspor ürünleri İstanbul, Ankara, İzmir ve Eskişehir’de Hummel mağazalarında satılacak. Ayrıca internet üzerinden satışlar olacak” dedi.

İnternet üzerinden

Es Es yönetimi forma tedariki konusunda Hummel firmasıyla anlaşma sağlamıştı. Başkanvekili Niyazi Çelik konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Camiamıza ve kulübümüze hayırlı uğurlu olsun. Bir yıl ürünlerimiz Hummel tarafından üretilecek. Store içinse çalışmalarımızı tamamladık. Geçen yıl olduğu gibi internet üzerinden satışlar devam edecek aynı zamanda İstanbul, Ankara İzmir ve Eskişehir Espark Hummel mağazalarında Eskişehirspor’un tüm ürünleri satılacak” diye konuştu.

Lansman yapılacak

Başkanvekili Çelik forma lansmanı yapılacağını ifade ederek, “Önümüzdeki ay forma lansmanı yapacağız. Bunu stadyumda yapmayı planlıyoruz. Formalarımız satışa çıktıktan sonra hem stadyumda hem de Espark’ta futbolcularla dönem dönem imza günleri yapacağız. Taraftarımız bu tür etkinliklerle kulübüne daha çok yakın olacak. Birlik ve beraberliğimiz artacak” dedi.

Eskişehirspor'dan orta sahaya takviye! Eskişehirspor'dan orta sahaya takviye!

“Her şey yolunda gidiyor”

Sponsorluk görüşmelerinin devam ettiğini belirten Çelik, “Göğüs sponsorluğu için biliyorsunuz şehrimizin gururu ETİ ile anlaştık. Bu birliktelik bize çok büyük bir güç verecek. Sırt ve şort kısımları içinde sponsorluk için görüşmelerimiz sürüyor.  Her şey yolunda gidiyor. Güzel bir sinerji oluşturduk bunu tüm şehre yaymayı hedefliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Sonhaber Gazetesi - Aytaç Ersoy