Başkan Entok, takımın genel performansından memnun olduğunu belirterek, “İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum” dedi. Teknik Direktör Ortakcı ise, “Takımın her geçen gün yukarı doğru yükselişini görebiliyorum” şeklinde konuştu.

Kondisyon ve Kalite Artıyor

Ortacık, maç sonucunun değil, takımın mücadele gücü ve dayanıklılığının önemine vurgu yaptı. “Skor çok önemli değil. Mücadele ve dayanıklılık daha önemli” diyen Ortakcı, oyuncuların kondisyonunu artırmak amacıyla antrenman sürelerini 45 dakikadan 70-80 dakikaya çıkardıklarını ve bu sürenin ilerleyen maçlarda 90 dakikaya çıkarılacağını belirtti. “En iyi kondisyona ve fizik kalitenin ulaşmayı hedefliyoruz” şeklinde ekledi.

Fikstürle İlgili Görüşler

Fikstür hakkında konuşan Ortakcı, “Maçların nerede oynandığı önemli değil. Biz her maçı kazanmak için oynayacağız. Rakip ve mekan fark etmeden hedefimiz galibiyet” dedi. Ayrıca deplasman maçlarının maliyet açısından kulüpler için zorluk oluşturabileceğini de belirtti.

Eskişehirspor'un İstanbul’daki temsilcisi BKŞ'den İTÜ'ye ziyaret Eskişehirspor'un İstanbul’daki temsilcisi BKŞ'den İTÜ'ye ziyaret

Yeni Oyuncular ve Gelecek Vizyonu

“Bu sene çok umutluyuz” diyen Ortakcı, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini vurguladı. Mert Yavuz ve Sefa Turan’ın takıma katıldığını ve onların fiziksel seviyelerini yükseltmeye çalıştıklarını ifade etti. “Bu süreç tamamlandığında, daha değişik ve güçlü bir takım ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

Taraftar ve Hazırlık Süreci

Taraftarların Eskişehirspor’un mücadelesine katkıda bulunacağını belirten Ortakcı, “5-6 yılın travmasını atlatmak kolay değil, ancak taraftarlarımız maçlarımıza gelip destek verdiklerinde bu sürecin hızlanacağını düşünüyoruz” dedi. Ayrıca, hazırlık maçlarının ardından takıma iki buçuk gün izin verileceğini ve sistem değişikliği yaparak deplasmanda hazırlık maçları planlandığını belirtti.

Başkan Entok’tan Açıklamalar

Başkan Ulaş Entok, kamp sürecinin iyi geçtiğini ve takımın fizik kondisyonunun her geçen gün iyileştiğini vurguladı. “Her oyuncunun gelişim gösterdiğini görüyoruz. Teknik kadromuz ve futbolcularımız büyük emek harcıyor” dedi. Fikstürün iki uzak deplasmanla başladığını belirten Entok, “Bu maçlardan iki galibiyetle dönmek bambaşka bir hava katacaktır” ifadelerini kullandı.

Kaynak Arayışları ve Destek Çağrısı

Entok, yönetim olarak gece gündüz çalıştıklarını ve kaynak arayışlarının devam ettiğini söyledi. Locaların ve reklam alanlarının satışının sürdüğünü belirten Entok, “Eskişehir halkının, esnafının ve sanayicisinin desteklerini bekliyoruz. Kombine biletler konusunda da taraftarımızdan destek bekliyoruz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi