Geçtiğimiz hafta listedeki isimlerden bir kaçına imza attırmayı düşünen Eskişehirspor, imzaları bu haftaya bırakmıştı. Bu hafta içi anlaşma sağlanan futbolcularla resmi imzaların atılması bekleniyor.

Necati geliyor

Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Eskişehirspor için bu hafta hareketli geçecek. Siyah-Kırmızılı yönetim geçtiğimiz haftayı transferde imzasız kapatırken bu hafta içinde yeni transferlerin takıma katılması bekleniyor. Yönetim prensipte anlaşma sağladığı forvet Necati Önal’a bir kısım ödeme yapıp deneyimli futbolcuyu şehre çağırıp imza attırmayı hedefliyor.

Orta sahalar bekleniyor

Yönetim ayrıca listesinde yer alan orta saha Kerim Deler, Gökhan Çamur ve Emin Soğuk ile temas halinde. Ayrıca sol kanat Murat Kara ve stoper Ömercan Aslan ile de görüşmeler sürüyor. Eğer yönetim kaynak bulabilirse bu oyuncuları şehre davet edip imza attıracak. Eskişehirspor şimdiye kadar 8 transfer yaparak transfer sezonunu açmıştı. Bu hafta içi orta sahada yer alan isimlerden 2’sinin imzalaması bekleniyor.

Kaynak arayışları

Eskişehirspor yönetimi bir yandan transfer çalışmaları ile uğraşırken diğer yandan da kaynak arayışlarını sürdürüyor. Yönetim öncelikle kol, şort ve formanın sırt kısmına sponsor arıyor. Göğüs sponsorluğu için ETİ ile yeniden anlaşan yönetim kurulu, buradan gelecek parayı da transfere harcamayı planlıyor. AYTAÇ ERSOY

 

Necati Önal yönetimden haber bekliyor.

Orta sahaya Kerim Deler’in ismi ön planda.

Forvet hattı için Murat Kara listede.

Eskişehir Atatürk stadı için yönetimden çağrı! Eskişehir Atatürk stadı için yönetimden çağrı!

Teknik Direktör eski talebesi stoper Ömercan Aslan’ı da istiyor.

Kaynak: Sonhaber Gazetesi - Aytaç Ersoy