Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyonluk yarışı verecek olan Eskişehirspor’da taraftarlar transfer bekliyor. Siyah Kırmızılı yönetim bu hafta içi transferde vites yükseltmeyi hedefliyor. Yönetimin öncelikle hedefi prensipte anlaşma sağlanan ve Eskişehirspor’dan haber bekleyen Necati Önal’a imza attırmak. Necati kendisine gelen tüm teklifleri Eskişehirspor ile anlaştığı için reddederken, yönetimde elini çabuk tutup bir miktar ödeme yaparak Necati’yi renklerine bağlamayı planlıyor.

Sonra orta sahaya dönülecek

Es Es’te Necati Önal’dan sonra orta sahada anlaşma sağlanan oyunculara imza attırılacak. Ancak bunun için maddi kaynak gerekiyor. Yönetim kendi arasında oluşturduğu bütçeyi öncelikle Necati Önal transferinde kullanacak. Sponsorluk anlaşmalarından gelecek kaynakla diğer transferler imzayı atacak.

Eskişehirspor'a Bursa'dan rakip geliyor! Eskişehirspor'a Bursa'dan rakip geliyor!

15 Milyon TL gerekiyor

Siyah-Kırmızılı yönetiminin acil olarak 15 milyon TL civarında bir kaynağa ihtiyacı var. 15 milyon kaynak bulunursa Eskişehirspor yönetimi tüm transferlerini bitirip sezon hazırlıklarına geçecek. Şu ana kadar yönetim bu parayı bulamadı. Es Es’e gelmek isteyen futbolcularında kulüpten haber beklediği öğrenildi. Bölgesel Amatör Lig’de sezon ekim ayında başlayacak.

Kaynak: Sonhaber Gazetesi - Aytaç Ersoy