Eskişehirspor yönetimi yeni sezon kadro çalışmalarına devam ediyor. Transfere yoğunlaşan yönetim çok sayıda isim ile temaslarını sürdürüyor. Kaleci Rasim Mutlu ve stoper Erdin Üzer ile prensipte anlaşma sağlandı. Listedeki diğer isimlerle görüşüyor.

Rakamlar yüksek

Siyah-Kırmızılı yönetim tecrübeli kaleci Rasim Mutlu ve stoper Erdin Üzer ile prensip anlaşmasına vardı. Geçtiğimiz sezon Anadolu Üniversitesi kadrosunda yer alan orta saha Deniz Karadeniz ile de görüşen yönetim, sunduğu teklife yanıt bekliyor. Rakamların yüksek olduğu piyasada yönetimin hedefi hata yapmamak.

Son pürüzler gideriliyor

Siyah-Kırmızılı kulübün transfer listesinin başlarında yer alan forvet Necati Önal ile görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor. Taraflar arasında küçük pürüzlerin kaldığı öğrenildi. Bu pürüzlerin bu hafta giderilmesi, Necati’nin önümüzdeki hafta imza atması bekleniyor. 27 yaşındaki forvet oyuncusu son 2 sezondur (Anadolu Üniversitesi ve Çorluspor) BAL’da şampiyonluk yaşıyor.

Temaslar devam ediyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor’un forvet hattına düşündüğü isimlerin başında gelen Murat Kara ile temaslar devam ediyor. Teknik Direktör Ergun Ortakcı’nın 1926 Bulancakspor’dan talebesi olan Murat Kara, geçen sezon 20 maçta 22 gol atmıştı. 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig’de de oynayan Murat Kara ile yönetim rakamsal olarak orta yolu bulursa imzalar atılabilir.

Eskişehirspor yönetimi maaşları yatırdı Eskişehirspor yönetimi maaşları yatırdı

Umut Akpınar olmuyor

Eskişehirspor’un transfer listesinde yer alan isimlerden olan Umut Akpınar ile Eskişehirspor yönetimi bir süredir görüşme yapıyordu. Anadolu Üniversitesi’nde forma giyen kanat oyuncusu ile yapılan pazarlıklarda orta yol bulunamadı. 34 yaşındaki kanat oyuncusunun transferinin gerçekleşme ihtimalinin bir hayli düşük olduğu öğrenildi.

Kaynak: Sonhaber Gazetesi - Aytaç Ersoy