Eskişehirspor’a geri dönen Arda Okumuş Esgroup Spor Servisi’nden Ahmet Deniz Canoruç'a konuştu. Arda, Eskişehirspor için birçok kulübü ret ettiğini ve doğduğu şehirde şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti. 

Tüm kapıları kapattım

Arda yaptığı açıklamada, “3.Lig’de iyi bir sezon geçirdim ve sezon bittiğinde birçok 2.Lig ve 3.Lig kulübü aradı. Aklımın bir köşesinde her zaman Eskişehirspor ile şampiyonluk yaşamak vardı ve başkanımız Ulaş Entok ile görüştüğüm anda kararımı verdim ve diğer tüm kapılar kapandı. Başkanımızın, Teknik asbaşkanlarımızın ve hocamızın yaklaşımı beni çok etkiledi. A takıma ilk çıktığımda yaşadığım heyecanı şimdi yine yaşıyorum” dedi.  

Başkan Ataç'tan çarpıcı Eskişehirspor yorumu! Başkan Ataç'tan çarpıcı Eskişehirspor yorumu!

Taraftar için oynayacağım 

Eskişehirspor’da şampiyonluk yaşamak istediğini söyleyen Arda, “Burada kalıp şampiyonluk için savaşmak benim için gurur verici. Kiralık olarak geçirdiğim bir sezonun ardından sıkı bir hazırlık dönemi geçirip bir an önce taraftarımızın önüne çıkmak ve onlar için oynamak istiyorum. Elimden gelenin fazlasını yapacağıma şüpheleri olmasın. Desteklerini hep arkamda hissettim, bir şampiyonluk ile taçlanacak bir sezon diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç