Eskişehirspor’da orta saha oyuncusu Gökhan Çamur, ESTV’ye konuştu. Sahada basmadık yer bırakmayacağını belirten Gökhan, “Her maç yüzde yüzümle oynayacağımın sözünü verebilirim” ifadelerini kullandı.

Büyük bir camia

Geçen sezon BAL’da Çorluspor 1947 ile şampiyonluk sevinci yaşayan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökhan Çamur, 12 Ağustos’ta Eskişehirspor’a transfer olmuştu. ESTV’ye konuşan Gökhan, “Eskişehirspor her oyuncunun gelmek istediği bir kulüptür. Çok büyük bir camia. Biz de zaten bunun farkındayız. İdmanlarımız yoğun geçiyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapıyoruz. Yolun sonunda şampiyonluğa uzanan taraf olmak istiyoruz” dedi.

Eskişehir'de besici perişan: Daha neyimizi satacağız! Eskişehir'de besici perişan: Daha neyimizi satacağız!

Taraftarı iyi biliyorum

Taraftarın sorulması üzerine Gökhan Çamur, “Eskişehirspor taraftarını bilmeyen yoktur. TFF 1. Lig’deyken Eskişehirspor’a rakip olmuştum. Taraftarı iyi biliyorum. Bizi içerde dışarda sonuç ne olursa olsun desteklesinler. Biz her maça kazanmak için çıkacağız. Bizden desteklerini esirgemesinler” cevabını verdi.

Mücadeleyi bırakmam

Son olarak, “Nasıl bir Gökhan Çamur izleyeceğiz” soru üzerine, “Sahada her zaman koşan, mücadele eden, skor ne olursa olsun mücadeleyi bırakmayan bir oyuncu izleyecekler. Her maç yüzde yüzümle oynayacağımın sözünü verebilirim” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Sonhaber Gazetesi - Aytaç Ersoy