Eskişehirspor'un genç şimşekleri maçı 1-0 kazandı.  Gençler puanını 10’a yükseltmeyi başardı.

U19 Elit B Ligi’nde 4’üncü hafta maçları geride kaldı. Sezona 2 galibiyet ve 1 beraberlikle başlayan Eskişehirspor U19 Takımı, cumartesi günü deplasmanda 1 puanı bulunan Bucaspor 1928 ile karşı karşıya geldi. İzmir Buca İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada ekibimiz yine iyi bir performans ortaya koydu.

Golü Tusan attı

Mücadeleye sahne olan ilk devrede her iki takım da son vuruşları yapamayınca soyunma odasına 0-0’lık skorla gidildi. Teknik Direktör Yiğit Cumalı’nın çalıştırdığı Eskişehirspor U19 Takımı ikinci devrenin hemen başında dakika 48’de Tusan Ubuz ile öne geçti. Maçta başka gol olmayınca Es Es maçı 1-0 kazanmayı başardı.

Puanını 10’a yükseltti

Eskişehirspor Bucaspor 1928 galibiyeti ile namaplup serisini de sürdürdü. Siyah Kırmızılı takım ilk haftada Gaziantep Futbol Kulübü’nü 2-1 mağlup etmişti. İkinci haftada deplasmanda Adanaspor’u 3-2’lik skorla geçen Genç Şimşekler üçüncü haftada ise Ankara Keçiörengücü ile 2-2 berabere kalmıştı. 

Eskişehirspor ile 2 Eylülspor karşılaşabilir Eskişehirspor ile 2 Eylülspor karşılaşabilir

 Eskişehirspor U19 Takımı

 Teknik Direktör Yiğit Cumalı, “Oyun disiplininden ve planından kopmadan, ne istersek yapmak için canı gönülden oynayan evlatlarımı kutluyorum” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi