Bakan Uraloğlu: Kömürhan Köprüsü, uluslararası başarıyı getirdi Bakan Uraloğlu: Kömürhan Köprüsü, uluslararası başarıyı getirdi

Siyah-Kırmızılı ekip kazanıp rakiplerinin takılmasını bekleyecek. Es Es puan farkıyla liderlik koltuğunda oturmak istiyor.

Polatlı’yla paylaşıyor

BAL 6. Grup’ta geride kalan 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik alarak averajla ikinci sırada yer alan Eskişehirspor ligin 7’nci haftasında kağıt üzerinde kolay bir maça çıkacak. 6. Grup’ta henüz galibiyeti bulunmayan ve ligde zor günler yaşayan Kırşehir Gençlikspor’un konuğu olacak olan Eskişehirspor bu karşılaşmayı kazanmayı hedefliyor. Ligde zirvede Es Es ile aynı puanda olan Polatlı averajla liderlik koltuğunda oturuyor. 1926 Polatlıspor Pazar 14.00’te sahasında Gölbaşı Belediyespor’u ağırlayacak.

Çilimli takipte

Eskişehir Demirspor ve Yunusemrespor’un elinden son dakikalarda bulduğu gollerle ucuz Kurtalan Çilimli Belediyespor’un zirve takibi devam ediyor. Düzce ekibi oynadığı 6 maçın 5’ini kazandı. Sadece 1 kez kaybeden Çilimli, 15 puanla 3’üncü basamakta. Çilimli Belediyesi ise Pazar günü saat 14.00’te Başkent’in dişli ekiplerinden Sincan Belediyespor’u konuk edecek.

Kaynak: Aytaç Ersoy