Eskişehirspor'un rakibi Keçiören Bağlumspor Eskişehirspor'un rakibi Keçiören Bağlumspor

Eskişehirspor’un yeni forveti Necati Önal, kendisini Siyah-Kırmızılı yapan imzayı dün tesislerde attı. 27 yaşındaki forvet son 3 sezondur BAL’da şampiyonluk yaşıyor. Necati peş peşe 4’üncü şampiyonluk için Eskişehirspor’u tercih etti.

Toplam 4 şampiyonluğu var

Kırmızı Şimşeklerin yeni transferi Necati Önal, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) adından söz ettiren isimlerden biri. Necati Önal, İçel İdmanyurdu Spor, Adana 1954 Futbol Kulübü, Anadolu Üniversitesi ve geçen sezon Çorluspor formalarıyla BAL’da şampiyonluklar yaşadı.  26 yaşındaki forvet birçok takımın transfer listesinde yer alıyordu.

Yönetim bir süredir peşindeydi

Geçtiğimiz sezon (2023-2024) Çorluspor 1947 forması giyen Necati Önal, 30 maçta 13 kez gol sevinci yaşadı. Eskişehirspor yönetimi, Necati Önal’ı kadrosuna katmak için bir süredir yoğun bir mesai harcıyordu. Bu transfer imzayla tamamlandı. Necati 2024-2025 sezonunda Eskişehirspor’un başarısı için ter dökecek.

Kulüp başarı diledi

Eskişehirspor Kulübü tesislerde imzayı atan Necati’ye başarı diledi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz son olarak Çorluspor 1947'de forma giyen 27 yaşındaki forvet Necati Önal ile anlaşma sağlamıştır. Necati Önal’a Büyük Eskişehirspor camiasına hoş geldin diyor, siyah-kırmızı forma altında başarılar diliyoruz” denildi.

Kaynak: Sonhaber Gazetesi - Aytaç Ersoy