Takımın başında Celil Kaçoğlu’nun olması beklenirken, teknik sorumluluk Fatma Çimenli’ye devredildi. Takımı yalnız bırakmak istemediğini söyleyen Çimenli, bundan sonraki maçlarda da takımın başında kendisinin olacağını belirtti.

"İyi Mücadele Ettik"

Şehir Koleji Kadın Voleybol Takımı’nın başına geçen Fatma Çimenli, ilk maçlarında 3-0 kaybetmelerine rağmen takımın iyi bir mücadele sergilediğini ifade etti. Çimenli, "Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Aslında sahada çok iyi top oynadık ancak iki oyuncumuzun sakatlığı bizi olumsuz etkiledi" dedi.

İki Önemli Sakatlık

Sakat oyuncular hakkında bilgi veren Çimenli, "Oyuncumuz Damla Baykal, yerel lig altyapılar Genç kategori maçları sırasında ısınma esnasında ayak bileğini burktu. Yaklaşık iki haftadır tedavi görüyor ve bugün fizik tedaviye başlayacak" dedi. Ayrıca bir diğer önemli oyuncu Senahan Çelik’in de antrenman sırasında quadriceps femoris kasında yırtılma meydana geldiğini belirten Çimenli, "Senahan’ın tedavisi başladı fakat yoğun bir ödemi var, bu hafta o da fizik tedaviye başlayacak" şeklinde açıklamada bulundu.

Eskişehir'de kaldırıma bırakılan çuvallar sorun yarattı Eskişehir'de kaldırıma bırakılan çuvallar sorun yarattı

Gelecek Maçlar İçin Hazırlıklar Sürüyor

Çimenli, takımın sakatlıklarına rağmen önümüzdeki maçlar için hazırlıklarını en iyi şekilde sürdüreceklerini ifade ederek, oyuncuların en kısa sürede sahalara dönmesi için çalışmalara devam ettiklerini vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi