Eskişehir’den 7 takım şampiyonalara gidecek Eskişehir’den 7 takım şampiyonalara gidecek

Bu yıl onuncusu düzenlenen Frig Ultra Maratonu, geniş bir katılımla tamamlandı. Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ) ekibi, maratonda başarılı sonuçlar elde ederek dikkat çekti.

OEDAŞ İki Etapta Yarıştı

Tarihi ve kültürel mirasa destek sunmayı amaçlayan OEDAŞ, ana faaliyetlerinin yanı sıra bölgedeki etkinliklerde de aktif rol alıyor. Bu kapsamda OEDAŞ, gönüllülerden oluşan 70 kişilik ekibiyle Frig Ultra Maratonu’na katıldı. Ekip, maratonun 6 kilometre ve 12 kilometre olmak üzere iki farklı etabında yarıştı. Tüm çalışanlar parkurlarını başarıyla tamamlarken, 6 kilometre kategorisinde genel klasmanda takım olarak ikincilik elde edildi.

Rekor Katılım Sağlandı

OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, maraton sonrasında yaptığı açıklamada, “2021 yılında ‘OEDAŞ Tarihi Aydınlatıyor’ sloganıyla Frig Vadisi, Aizonai Antik Kenti gibi önemli alanlarda yatırım ve aydınlatma çalışmaları yaptık. O günden bu yana bölgemizin tanıtımına katkı sağlarken mirasımızı korumaya da devam ediyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın gönüllü olarak katıldığı Frig Ultra Maratonu da bu yaklaşımımızın bir parçası. Bu yıl rekor katılımla hem bölgeye destek verdik hem de bir kategoride derece elde ettik. Maratona katılan tüm arkadaşlarımızı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi