Sürücü Haberleri

sürücü haberleri ve güncel sürücü gelişmeleri, sürücü ile ilgili tüm video, sürücü fotoğrafları ve sürücü haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Eskişehir Deliklitaş Mahallesi'nde, araç park edilmemesi için yerleştirilen dubanın sökülmesi ve ardından bir sürücünün aracıyla bu alana park etmesi, çevredeki...

Asayiş

Eskişehir'de meydana gelen kazada yol kesişiminde İsmet İnönü-1 Caddesi'nden çıkan bir otomobille motosiklet çarpıştı.

Eskişehir’in Uluönder Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki büyük bir çukur, hem araç sürücülerinin hem de yayaların günlük yaşamını olumsuz etkiliyor.

Eskişehir'de şiddetli yağış nedeniyle sürücüsünün kontrolünü kaybettiği polis minibüsü şarampole yuvarlandı, kazada 14'ü polis 15 kişi yaralandı.

Eskişehir'de park sorunu önlemek amacıyla ara sokaklara konulan taşlara yine zarar verildi.

Asayiş

Eskişehir'de bir sürücü polisin dur ihtarına uymayınca kovalamaca yaşandı, ekipler geçen 10 dakikanın ardından sürücüyü yakaladı.

Eskişehir'de sabredip yeşil ışığı beklemeyen yayalar sürücülerin tepkisine neden olurken trafiği de tehlikeye atıyor.

Asayiş

Eskişehir'de yüksek hızda seyir halinde iken trafik ışıklarında duran araca çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü az daha faciaya neden oluyordu.

Asayiş

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Yılmaz Büyükerşen Bulvarı'nda sürücülere alkol denetimi yapıldı.

Eskişehir'de araç lastiklerinin fiyatlarına yönelik dikkat çekici değişiklikler yaşanıyor. Lastik bakım uzmanı Sebahattin Ünal, kış mevsimi yaklaşıyor ve yaz sezonunun...

Genel

Bursa'da motosiklet sürücüsü ceza yememek için düşen plakasını sırt çantasına yapıştırdı.

Eskişehir

Eskişehir’de rastgele yapılan araç parklarına karşı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri geniş kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Ulus ve Sarper Caddelerinde yapılacak çalışma nedeniyle sürücüleri uyardı.

Eskişehir'de hafif ticari araç ve motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Eskişehir’de abart egzozlu araç sürücüleri ve hatalı parka yönelik denetimlerde toplamda 336 bin 296 TL idari para cezası uygulandı.