Vekil Haberleri

vekil haberleri ve güncel vekil gelişmeleri, vekil ile ilgili tüm video, vekil fotoğrafları ve vekil haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, siyanürlü altın-gümüş madeni ocağına karşı başlatılan imza kampanyasına destek vererek Eskişehirlilere seslendi.

Türkiye Emekliler Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Muhsin Dilbaz, derneği ziyarete gelen CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'ye dert yandı.

AK Parti Eskişehir milletvekilleri Fatih Dönmez ve Ayşen Gürcan, yeniden Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’a hayırlı olsun...

Ekonomi

Eskişehirli vatandaşların Adalar'da en az 50 liraya içtiği Türk kahvesini Meclis lokantasında vekiller gelen zamla artık 5 liradan içecek.

Eskişehir

CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü ve İbrahim Arslan sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye...

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, CHP’yi terör örgütleri ve PKK yandaşları ile arasına mesafe koymamakla suçlayan Hatipoğlu’na sert çıktı.

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, elinde terazi ile kürsüye çıktı ve bütçenin ‘dengesiz’ bir bütçe olduğunu belirtti.

Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa eden Deva Partisi Odunpazarı İlçe Başkanı Gökmen Göksel’in yerine İlçe Başkan Vekili olarak Mimar...

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, özel koruma sayısının artırıldığı ve fabrikasına polis koruması tahsis edildiğine ilişkin iddialara cevap verdi.