Yaya Haberleri

yaya haberleri ve güncel yaya gelişmeleri, yaya ile ilgili tüm video, yaya fotoğrafları ve yaya haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Eskişehir'de İstiklal Mahallesi'nde sokağa araç girişinin yasak olmasına rağmen park edilen araçlar yayaya yer bırakmıyor.

Eskişehir'in en büyük sorunlarından park sorunu nedeni ile kaldırıma park edilen araçlar yayalarında yolunu daraltırken ciddi güvenlik riskleri oluşturuyor.

Eskişehir Hamamyolu’nda, dikkatsiz bir motosiklet sürücüsünün aracını kaldırıma park etmesi büyük bir sorun yarattı.

Eskişehir'in Büyükdere Mahallesi Özkayalar Sokak'ta yaşanan bir durum, vatandaşların tepkisini çekti.

Eskişehir'de yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya motosiklet çarptı, yaya ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Eskişehir’in Uluönder Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki büyük bir çukur, hem araç sürücülerinin hem de yayaların günlük yaşamını olumsuz etkiliyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi hafta sonu düzenlenecek olan maraton nedeni ile trafiğe kapatılacak yollar hakkında uyarılarda bulundu.

Eskişehir'de sabredip yeşil ışığı beklemeyen yayalar sürücülerin tepkisine neden olurken trafiği de tehlikeye atıyor.

Eskişehir

Eskişehir'in merkezinde, kırmızı ışıkta geçen yayaların artışı, son zamanlarda ciddi bir sorun haline gelmiştir.

Eskişehir

Eskişehir Odunpazarı İstiklal Mahallesi'nde inşaat demirleri ve toprak kaldırımı işgal ederek yayalara yürüyecek yer bırakmadı.

Eskişehir

Eskişehir'de gece saatlerinde bir motosiklet caddenin karşısına geçmekte olan iki yayaya çarptı. Kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.