Obruk Ne Demek, Obruk Neden Olur Ve Tehlikeli Mi? Obruk Neyin Göstergesi Obruk Ne Demek, Obruk Neden Olur Ve Tehlikeli Mi? Obruk Neyin Göstergesi

Komşular arasında çıkan anlaşmazlık ailelere sıçradı ve bir kişinin hayatını kaybetmesi, bir kişinin ise yaralanmasıyla sonuçlandı. Olay, Polatlı ilçesinin Şehitlik Mahallesi Kızılcık Sokak’taki Akkaya Apartmanı’nda yaşandı. İddiaya göre, M.K. ve Delal Hazal Gencer (33) isimli iki kadın arasında halı çırpma nedeniyle çıkan tartışma, çevredekilerin müdahalesiyle sonlandırıldı. Ancak olay burada bitmedi.

Saldırı Sabah Saatlerinde Gerçekleşti

Tartışmanın ertesi sabahında M.K.’nın eşi H.K. (49), Delal Hazal Gencer ve eşi Vedat Gencer’e apartmandan çıkarken çocuklarının gözü önünde bıçakla saldırdı. Olay anında çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi.

Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Bir Kişi Yaralandı

112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede, Delal Hazal Gencer’in olay yerinde hayatını kaybettiği, eşi Vedat Gencer’in ise yaralandığı tespit edildi. Yaralı, hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili polis ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı.

Şüpheli Gözaltına Alındı

Olayın ardından M.K. gözaltına alınırken, saldırgan H.K. ise kaçtıktan sonra emniyete giderek teslim oldu. Mahalle sakinleri yaşanan bu trajik olaya tanıklık ederken, olayın etkisiyle büyük bir şok yaşandı.

Mahalle Sakinlerinin Tanıklıkları

Mahalle sakini Fatma Özdoğan, olay sırasında duyduğu sesleri ve yaşanan dehşeti şu sözlerle anlattı: “Sabah saatlerinde bir gürültü oldu. Bir çocuk, ‘baba, baba’ diye bağırıyordu. Herkes ne yapacağını bilemedi. Herhalde halı kavgasıymış. Balkondan gördüm, çok korkutucuydu.”

Ankara Polatlı’da yaşanan bu üzücü olay, komşular arasında basit bir tartışmanın nasıl kontrolden çıkabileceğini gözler önüne serdi.

Kaynak: Haber Merkezi