Uzmanlar uyardı: Kış soğukları eklemleri vuruyor! Uzmanlar uyardı: Kış soğukları eklemleri vuruyor!

Türkiye’ye her yıl 150 bin ila 250 bin yabancı hasta diş estetiği hizmeti almak için gelirken, Ankara, İngiliz hastalar arasında dikkat çeken bir şehir haline geldi. Dt. Özsarı, özellikle uygun fiyatlı ve ileri teknoloji kullanılarak sunulan estetik diş tedavilerinin, Türkiye'yi bu alanda cazip bir merkez haline getirdiğini vurguladı.

Dijital Gülüş Tasarımı Teknolojisi Öne Çıkıyor

Dijital Gülüş Tasarımı (DSD) teknolojisinin hızla gelişmesi, diş estetiği alanında doğal ve etkili sonuçlar sunarken, Türkiye’de bu hizmetin uygun fiyatlarla verilmesi, Ankara ve diğer büyük şehirleri sağlık turizmi açısından daha cazip kılıyor. Dt. Özsarı, “Ankara, İstanbul gibi metropoller dışında da giderek daha fazla tercih edilen bir destinasyon oluyor. İngiliz hastalarımız, ekonomik ve kaliteli diş tedavisi almak için Ankara’yı tercih ediyorlar. Bu tercihlerinde DSD ve yapay zeka teknolojilerinin sunduğu doğal ve yüzle uyumlu çözümler önemli bir faktör” dedi.

Yapay Zeka Destekli Gülüş Tasarımı

Dr. Funda Özsarı, yapay zeka teknolojilerinin estetik diş hekimliği alanındaki gelişmelerde devrim yarattığını ve bu yeniliklerin Türkiye’nin sağlık turizmi açısından cazibesini artırdığını ifade etti. DSD teknolojisine yapay zeka entegrasyonunun, hastaların yüz hatları ve kişisel estetik tercihleri doğrultusunda detaylı analizler yaparak daha doğal sonuçlar sunduğunu belirten Dt. Özsarı, “Bu teknolojiler sayesinde hastalarımızın beklentilerine daha uygun çözümler üretiyoruz. Türkiye, bu alanda hem teknoloji kullanımı hem de sunduğu kaliteli hizmetle önemli bir rol oynuyor” açıklamasında bulundu.

Sağlık Turizminde Türkiye’nin Yükselişi

Dr. Özsarı, Türkiye’nin sağlık turizminde diş estetiği gibi alanlarda sunduğu kaliteli hizmetin, İngiltere’den gelen hasta sayısındaki artışla kendini gösterdiğini belirtti. Yapay zeka ve dijital gülüş tasarımı teknolojilerinin etkili kullanımı, Türkiye’nin bu alanda dünya çapında bir destinasyon olmasına katkı sağlıyor. Özsarı, İngiliz hastaların artan yoğunlukta Türkiye’yi tercih etmesinin, ülkenin diş hekimliği alanındaki başarısını gözler önüne serdiğini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi