Hafta başında yağış ihtimali bulunan şehirde, ilerleyen günlerde güneşli ve bulutlu hava hakim olacak.

Bugün (29 Eylül 2024) - Az Bulutlu ve Sıcak: İzmir’de bugün az bulutlu ve sıcak bir hava bekleniyor. Gün içerisinde sıcaklık 31°C'ye kadar çıkarken, akşam saatlerinde 19°C'ye düşecek. Yazdan kalma bu sıcak gün, özellikle sahil kesimlerinde vakit geçirmek isteyenler için güzel bir fırsat sunuyor.

Yarın (30 Eylül 2024) - Hafif Yağmur ve Aralıklı Güneş: Pazartesi günü hava biraz değişecek. Hafif yağmur geçişleri ve aralıklı güneşli bir gün bekleniyor. Sıcaklıklar 23°C'ye kadar düşecek ve gece saatlerinde 18°C olacak. Yağışlar çok şiddetli olmasa da dışarıda plan yapanların hazırlıklı olması öneriliyor.

Yulaf ezmesi nasıl yenir? İşte yulaf ezmesi ile pratik tarifler! Yulaf ezmesi nasıl yenir? İşte yulaf ezmesi ile pratik tarifler!

Salı (1 Ekim 2024) - Parçalı Bulutlu: Salı günü, İzmir’de parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklık gündüz 25°C, gece ise 15°C civarında seyredecek. Havaların hafif serinlemesiyle birlikte özellikle sabah ve akşam saatlerinde dışarı çıkacakların yanlarına ince bir ceket almaları iyi olabilir.

Çarşamba (2 Ekim 2024) - Az Bulutlu: Çarşamba günü, tekrar az bulutlu ve güneşli bir hava geri dönecek. Sıcaklık gündüz 26°C'ye kadar yükselecek, gece ise 14°C'ye düşecek. Serin gece sıcaklıklarına rağmen gündüzleri güzel havanın tadı çıkarılabilir.

Kaynak: Haber Merkezi