Sıcaklık gün içerisinde 30°C'ye kadar çıkacak, gece saatlerinde ise sıcaklık 16°C'ye düşecek. Güneşin etkili olduğu bu gün, açık hava aktiviteleri ve deniz keyfi yapmak isteyenler için ideal bir fırsat sunuyor.

Yarın Parçalı Bulutlu, Sıcaklık 32 Derece

İzmir'de yarın (5 Ekim Cumartesi), hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık 32°C'ye kadar yükselecek, gece ise sıcaklık 18°C olacak. Hafta sonunun başlangıcında yüksek sıcaklıkların devam edeceği tahmin ediliyor.

Pazar Günü Hava Yine Parçalı Bulutlu

6 Ekim 2024 Pazar günü İzmir'de hava parçalı bulutlu olacak. Gündüz sıcaklığı 30°C, gece sıcaklığı ise 19°C seviyesinde seyredecek. Hafta sonunun son gününde sıcaklıklar biraz düşse de yaz havası İzmir’de etkisini sürdürecek.

Karabağlar Kavacık Karnavalı İzmir’de Karabağlar Kavacık Karnavalı İzmir’de

Pazartesi Sıcaklık 29 Dereceye Düşecek

7 Ekim 2024 Pazartesi günü, İzmir’de hava yine parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık 29°C'ye kadar düşerken, gece sıcaklığı 18°C olarak tahmin ediliyor. Haftanın ilk gününde sıcaklık biraz azalsa da yine de güneşli ve sıcak bir gün yaşanacak.

Salı Günü Az Bulutlu ve 30 Derece

8 Ekim 2024 Salı günü ise İzmir’de hava az bulutlu olacak. Gündüz sıcaklığı 30°C seviyesinde, gece ise 17°C'ye düşecek. Güneşin yeniden daha belirgin olacağı bu gün, hava sıcaklığı açısından yazdan kalma bir gün yaşatacak.

Kaynak: Haber Merkezi