İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti, yolcu konumundaki genç kız ise yaralandı. Kaza, gece saatlerinde Erdem Caddesi ile 170 Sokak kesişiminde gerçekleşti. 27 yaşındaki Resul Bağcı'nın kullandığı motosiklet, 18 yaşındaki İbrahim A.U. idaresindeki otomobile çarparak ok gibi saplandı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Bağcı ve motosikletin yolcusunu yola savruldu. Olayı gören vatandaşlar, durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Resul Bağcı ile 21 yaşındaki Rojin K.'yı en yakın hastaneye kaldırdı. Ancak Bağcı, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Rojin K.'nin tedavisine devam ediliyor.

Kazanın anları, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, otomobilin ara sokaktan caddeye çıkarken motosiklete çarptığı ve iki kişinin yola savrulduğu anlar yer aldı.

İzmir'de ortalığı birbirine kattı, araçtan atladı! İzmir'de ortalığı birbirine kattı, araçtan atladı!

Otomobil sürücüsü İbrahim A.U. ve araçtaki iki kişi, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ