Giyim mağazasına giren hırsız, 4 bin lira ile kaçtı Giyim mağazasına giren hırsız, 4 bin lira ile kaçtı

Ankara'nın merkez ilçelerinden Çankaya'da meydana gelen trajik olayda, boşanma aşamasındaki bir kadın, eşi tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti. Olay, dün öğle saatlerinde Sıhhiye metro istasyonunda yaşandı.

Henüz kimliği açıklanmayan şüpheli, tartıştığı eşiyle metro istasyonunda karşılaştı. Tartışmanın kısa sürede şiddete dönüşmesiyle şüpheli, yanındaki silahla eşine ateş etti. Vücuduna isabet eden mermiyle ağır yaralanan kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerine gelen vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde hayatını kaybeden kadının cesedi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Şüpheli ise olay yerinde gözaltına alınarak emniyetteki işlemlerine başlandı.

"Saldırgan, 'o benim karım' dedi"

Olayla ilgili konuşan esnaf Yasın Sabırlı, “Silah sesi duydum. Metroya indiğimde iki yaşlı adam bir kişinin üzerine çökmüştü. Silah da merdivenin önünde duruyordu. Daha sonra bir polis geldi. Adamın silahını ayağımın altına aldım polise doğru itekledim ve 'silahı al' dedim. Daha sonra polisler, saldırgana kelepçeyi taktı ve yere yatırdı. Kadın böbreğinin arkasından vurulmuştu. Ardından diğer polisler de geldi. Sonra da ambulans geldi, sağlık ekipleri kadını götürdü. Kadın nefessiz yatıyordu. Saldırgan, 'o benim karım' dedi. Başka da bir şey demedi. Polisler adamı götürdü” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ