Anadolu Gazetesi muhabiri M. Anıl Aksoy'un haberine göre; Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin büyük ilgi gören Porsuk Çayı’ndaki gondol turları Kurban Bayramı’nda da turistlerin gözdesi oldu. Turistler, “Arkadaşlarımız güzel olduğunu söylüyordu ama ben bu kadar beklemiyordum. Gerçekten mükemmel” diyerek Eskişehir’e hayran kaldıklarını söylediler.

Şehir turizminin merkezi haline gelen Eskişehir’de, gondol turlarına olan ilgi Kurban Bayramı’nda da yoğun oldu. Eskişehir’i 12 kilometre boyunca baştanbaşa bölen Porsuk Çayı üzerinde gezen bot ve gondollara binen turistler Eskişehir’e hayran kaldıklarını ifade ederek mutlaka bir kez daha gelmek istediklerini söyledi.

MUTLAKA TEKRAR GELECEĞİZ

Yunus Elkılıç: Gebze’den yeni geldik. 1 saat oldu. Hava güzel, ortam da güzel. Gezilecek baya bir yer var. Tarihi ve meşhur olan yerleri gezeceğiz. Gondola ilk defa biniyoruz. İnternetten görüp direkt buraya geldik. Kısmetse tekrar da geleceğiz.

HERKESİN GÖRMESİ GEREKİR

Oktay Şahin: Denizli’den dün geldik. Gondol turu çok eğlenceliydi. Dün Masal Şatosu’na ve Hayvanat Bahçesi’ne gittik. Bugün de buradan sonra Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’ne gideceğiz. Burası çok güzel, herkesin görmesi gereken bir yer.

BU KADAR BEKLEMİYORDUM

Bülent Tipi: Gondol turu çok güzel. Çocuklar da keyif aldı. Eskişehir’e ilk gelişimiz. İstanbul’dan geldik. Arkadaşlarımız güzel olduğunu söylüyordu ama ben bu kadar beklemiyordum. Gerçekten mükemmel. Masal Şatosu’na sonra da Odunpazarı Evleri’ne gideceğiz.

GÜZEL BİR ŞEHRİNİZ VAR

Eskişehir Rallisi sona erdi: Kazanan son anda değişti! Eskişehir Rallisi sona erdi: Kazanan son anda değişti!

Zeki Gürhan: İzmir’den geldik. Gondola ilk defa bineceğiz. Hikayesini hep duyuyoruz, belediye başkanınızın ününü de duyuyoruz. Onun için merak ettik geldik. Sazova’ya, Odunpazarı’na evlerine gittik. Çok memnun kaldık. Bir İzmirli olarak söylüyorum, güzel bir şehriniz var.

Kaynak: HABER MERKEZİ